:: Redefining Reality Through Creativity ::

By: scharewl concept

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Jan-2007 01:31 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photography Coverage - Jazmiladina & Azraf

 


Hmmmm...semalam dok semak2 balik wedding job lepas2, ada banyak lagi rupanya entry-entry kahwin yang aku tak upload sini. So semalam aku design la sikit grafik untuk client aku terkini. Yang lain-lain tu aku akan cuba untuk upload kan dalam masa terdekat ni.

Nasib baik pengantin2 aku tak kecoh2. Heheh..


Thursday, 25-Jan-2007 01:45 Email | Share | | Bookmark
Digital Salon Photo.

 


Friday, 19-Jan-2007 02:41 Email | Share | | Bookmark
Feast this ok..

 


Hello kengkawan..watper tuuu? Heheh..Jangan mare arrrr. Banyak nak kena setel. Nanti jumpak len ok. Emmmmmuah semua.

Untuk bakal-bakal pengantin, Pakej 2007 telah disediakan untuk anda. Terkini dan pastinya yang terbaik dari kami di SCHAREWL CONCEPT. Sila klik butang kiri mouse anda ke http://wedscharewl.fotopages.com untuk melihat pakej-pakej yang kami sediakan.

Kepada sesiapa yang berminat dengan PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN sila emailkan pertanyaan anda kepada:

scharewl@graphic-designer.com

Harap juga agar dapat sertakan:
Tarikh Majlis:
Alamat Majlis:
Sedikit info tentang perjalanan majllis:

Thanx semua
scharewl concept


Friday, 3-Nov-2006 01:05 Email | Share | | Bookmark
Agungnya Allah, Hebatnya Photoshop!

 
Selamat bertemu kembali sahabatku semua. Amacam raya. Aku masih dok terbayang lagi ketupat mak aku buat. Tak puas makan. Raya ke2 dah kena balik Perlis. Tensen jugak tapi oleh kerana aku telah terjebak dengan Fotografi Perkahwinan ni maka, terima ajalah kesibukan yang aku cari sendiri.

Pasal gambar bawah tu aku dapat waktu aku dok ajar-ajar bini (bukan ajar bini-bini arrr..) cara nak dapat langit biru direct dari kamera (bukan tau sangat pon!). Kawasan sekitar Jalan Besar Arau. EXIF DATA tak tengok la pulak. Editing menggunakan Adobe Photoshop (shadow/highlight/burn/dodge/layer mask/selective color/sponge).

Korang layan la dulu gambar tu sebab lepas nih rasanya lambat pulak la aku nak update Fotopages nih! Theheheh..



Wednesday, 18-Oct-2006 04:10 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri dariku....

 


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net