:: Redefining Reality Through Creativity ::

By: scharewl concept

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Sep-2006 04:58 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photography Coverage - Abd. Nazrul & Noor Lela

 
 




wedtographer : Scharewl + Pinkytrail
m : +6012 453 8738 / +6012 455 3634
e : scharewl@graphic-designer.com


Monday, 28-Aug-2006 03:56 Email | Share | | Bookmark
Engagement Photography Coverage - Sh. Fhahriyah & Abd. Ghafar

 
 
 
Atas sebab-sebab tertentu, entry ini terpaksa dikeluarkan. Walaumacammanapun, komen2 kawan2 tidak akan dikeluarkan demi menghargai mereka yang melawat FP ini. Harap Maklum.

wedtographer : Scharewl + Pinkytrail
m : +6012 453 8738 / +6012 455 3634
e : scharewl@graphic-designer.com


Sunday, 27-Aug-2006 02:19 Email | Share | | Bookmark
Kembali Menjerit!!

 
Selamat Berjumpa Lagi

Maaf kawan-kawan coz lama tak update. Kat rumah takdak internet! Waaaa..Harap kat tempat keje jer leh guna. Jadi bila cuti tak dapat la nak access FP. Lagi pulak cuti nih banyak benda nak kena buat.

Kepada pasangan-pasangan pengantin/bertunang harap dapat bersabar dulu yer. Nanti saya upload gambar yer.

Kat bawah nih jer foto sempat saya upload hari ni. Jangan mare aaarrr..



Sunday, 13-Aug-2006 02:10 Email | Share | | Bookmark
Tutorial 1

I went to the zoo eh! to Stadium Utama Kangar, Perlis a few days back to snap sport actions with Jejaka, Bawang, Engchanfoto and The One ( sowi, nama tak tau lagi!! ). While waiting for them I managed to snap this cute girl riding a horse a few shots. She rode elegantly and while browsing her pics I came across one shot that i found very interesting in term of composition and action. I donno what to do with the picture so I prepare you all with this tutorial.








Quote:
p/s : Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pakej Fotografi/Videografi Perkahwinan harap dapat tinggalkan email anda ok.


Friday, 11-Aug-2006 03:45 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photography Coverage - Yuzaini & Azmir

Dab! Dib! Dub! Berdebar-debar jantungku! Hehehe.. Tak sabar la abang nak jumpak ngan family adik yang sporting tuh. Abang juga harap dapat memberikan yang terbaik untuk adik pada hari tuh. Doa-doalah agar hari dan cuaca dalam keadaan elok yer. Ko tidak dalam bilik je la kita!!



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net