:: Redefining Reality Through Creativity ::

By: scharewl concept

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Aug-2006 03:31 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photography Coverage - Shaiful Kareem & Sharifah Atiqah

Salam Kareem sekeluarga. Maaf lama tak contact. Dok kalut ngan memerang!! Khehehe... Insya Allah, kalau abang turun KL kita jumpak ok. Macammana dengan pic2 yang abang amik aritu? Ok ka?




Wednesday, 9-Aug-2006 03:52 Email | Share | | Bookmark
kelmarin....




Tuesday, 8-Aug-2006 05:42 Email | Share | | Bookmark
TT di Brasmana, Kuala Perlis | 7 Ogos 2006

Ken'kawan..korang memang best la. Salam untuk Jejaka



Kredit bagi Pinkytrail untuk gambar di atas. Cantikkkkk. Lepas nih rasanya kita join FP lah yer. Kita wat tag baru. Kaki kita terjuntai terjeluai kluaq frame!!




Dua gambar ni aku nak juai. Sapa mau beli kontek aku. Resolution tinggi punya. Thehehehe


Monday, 7-Aug-2006 00:52 Email | Share | | Bookmark
Lye Huat Garden Diserang!!

Outing ngan ken'kawan. Best and enjoy. The set of pics will tell you my story. Enjoy!!





Lye Huat Garden nih dibina pada 1996 dan mula dibuka pada 1999. Ia di ilhamkan daripada hobi sampingan seseorang iaitu non other than Mr. Lim Lye Huat.

Terdapat 5 bahagian tarikan untuk kita lawati apabila kesini:

a) Landskap yang cantik dan menarik
b) Galeri Suiseki (batuan)
c) Art Gallery (dari China & Eropah)
d) Taman Bonsai
e) Mini Zoo dan Aquarium

Bawak la family ke, buah hati ke sini. Memang puas hati. Tenang dan damai.


Sunday, 6-Aug-2006 01:58 Email | Share | | Bookmark
My First Macro..sort of...

Baru balik Langkawi. Pedih mata dok ngadap pc. Waktu nak balik snap skit dengan lens baru aku. Best jugak rupanya lens SIGMA 17-70mm f/2.8-4.5 DC Macro ni yeh. Focussing diapun best. Macro sampai bleh belaga objek yang kita nak amikpun bleh fokus lagi. Dasat...dasat.. Lepas nih nak cari lens yang bleh dok jauh tapi buleh fokus lubang idung pacat plak. Kena simpan duit pulak la akuuu..waaaaaaa.




Kredit untuk Pinkytrail ( http://pinkytrail.fotopages.com ) yang snap pic last sekali tuh. Waa..dah terrer amik gambar dah yer. Lepas nih kita amik 70-200mm f/2.8L IS USM ngan EOS1D Mark II plak yer..hehehhe. Luv u.


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net