:: Redefining Reality Through Creativity ::

By: scharewl concept

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Aug-2006 06:17 Email | Share | | Bookmark
Multiple Flash

Takdak apa aku nak masukkan dalam entry aku kali nih..Banyak gambaq2 yang tak sempat nak edit. Hujung tahun nih sibuk ngan kursus la. La ni pon dok kat Langkawi. Dok wat grafik untuk Portal Pendidikan Perlis. Sekali ngan Ruslin (http://ruslin.fotopages.com). Dah takdak keje aku belek2 dalam laptop aku nih, ada la gambaq2 waktu TT kat arau pada 18.7.2006 lepas. Crop sikit, resize sikit, tulih apa yang patut dan tak patut.

C ya...



Thursday, 20-Jul-2006 05:21 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photography Coverage : Mimi + Aiman

Ini adalah pasangan pengantin pertama yang aku amik dalam sejarah photography aku. Rumah kenduri kat Felda Mata Ayer pada bulan April gitu. Tak ingat dah. Member aku sub. Punyala malu tak dak dah! Heheh..Ingat2 balik gelak sorang-sorang. Tapi syukur dapat gak la shot2 yang elok. Bagi aku la..

Dari sinilah aku mula menjebakkan diri aku dengan wedding photography nih. Dan dengan adanya kawan-kawan yang bagi dorongan dan bantuan aku harap dapatla aku menyempurnakan lagi adat perkahwinan kita.. | Perfecting The Tradition |

Thanx untuk pengantin dan juga family semua. Best pengalaman dengan korang semua.



Tuesday, 18-Jul-2006 02:38 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photography Coverage : Afifah + Fuad

Majlis berlangsung pada 28 Mei 2006 lepas. Kenduri sederhana tetapi amat meriah dengan kawan-kawan depa. Aku cover majlis nih sampai depa bukak hadiah 2 hari berikutnya. Heheheh...Takyah tanya..



Sunday, 16-Jul-2006 03:22 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photography Coverage : Yuzaini + Azmir

A quick and simple review of what is ahead for this couple's wedding coverage that is going to be held on 20th August 2006.



Wednesday, 12-Jul-2006 02:32 Email | Share | | Bookmark
Finallyyyy..

Yeyyy....yeyyy..Aku dah ada tagggg. Thanx 2 Pinkytrail (pinkytrail.fotopages.com) for the nice pix u snapped for me. It's nice having u around me. Edited using, what else, Photoshop CS2 from ADOBE ( www.adobe.com ). I'm planning to make it as a flash tag. A bit bz rite now. Maybe, in a few weeks time it'll be available. Need comments 4 d tag plz...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net