:: Redefining Reality Through Creativity ::

By: scharewl concept

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Aug-2008 18:04 Email | Share | | Bookmark
seni itu pesona dan cinta - apit & nur

 


Kali ni aku nak tulis skit. Sebab ni special case. Hehehe..Ni sesi fotografi pra perkahwinan kawan aku. Mereka ni pasangan fotografer perkahwinan dari Pesona Senifoto. InsyaAllah, Jumaat ni bernikah la mereka. Detail pasal majlis perkahwinan boleh tengok di laman web mereka.

Sesi fotografi berlangsung di Safira Resort, Prai sekitar pukul 6 petang. Mereka pon baru balik dari kerja so mungkin nampak letih skit tapi, kalau dah kaki posing tu memang kaki posing jugak.

Layanlah kamu gambar-gambar dibawah.




Aku habis ayat tang bawah nih!!






Ini kesukaan aku.




Selamat melayari bahtera rumahtangga.



Nota untuk fotografer : Shots di atas di ambil dengan mengunakan Canon EOS 30D bersama lensa 24-70mm f/2.8L. Gambar diedit menggunakan Adobe Lightroom, Adobe Photoshop bersama plug in Totally Rad Actions dari Boutwell Studio. Beli, jangan tak beli.




Tuesday, 29-Jul-2008 16:50 Email | Share | | Bookmark
santai berpenat : saryati & gaddafi






Tuesday, 15-Jul-2008 05:43 Email | Share | | Bookmark
datang lah yer..





Pengumumam : Selepas naiknya promo ini di fp saya, saya banyak menerima panggilan bertanyakan mengenai tawaran-tawaran yang saya buat sempena Pameran Perkahwinan tersebut. Suka diberitahu bahawa, semua tawaran-tawaran tersebut hanya berkuatkuasa pada hari tersebut ( 25 & 26 Julai 2008 ) dan di tempat tersebut ( City Plaza, Alor Star ). Sebarang tempahan melalui telefon, terpaksa saya tolak memandangkan apa yang saya mahu adalah, kemeriahan pameran tersebut. Jadi, sila lah datang ke sana ok. Harap maklum.




Friday, 4-Jul-2008 17:38 Email | Share | | Bookmark
ijan dah sembuh..

 


Beberapa minggu yang lepas :



main bola + goalkeeper + patah = simen



Tuesday, 10-Jun-2008 18:58 Email | Share | | Bookmark
adik aku pulak nak bercanda jugakkkkkkkkk...huhuhu

 
 


v.2








[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net